Ansök

Välkommen! Här börjar din väg till att bli årets stipendiat i Queen Silvia Nursing Award.

Ansökan för Queen Silvia Nursing Award är nu öppen!

 

QUEEN SILVIA NURSING AWARD är ett stipendium för dig som studerar en sjuksköterskeutbildning och vill vara med och bidra till att möta framtidens utmaningar inom vård och omsorg! Stipendiet om 6 000 € ges årligen till en sjuksköterskestudent som genom vår ansökningsportal bidragit med en idé som främjar vård och omsorg av äldre.

Så här går ansökningsprocessen till:

 1. Registrera dig ovan och följ instruktionerna för att komma till ansökningsportalen
 1. Kom på en idé eller innovation som du vill söka stipendiet med och skriv in den i ansökningsportalen under ”ny idé”, glöm inte att du kan skicka in flera olika idéer! Dina idéer skall främja vården och omsorgen av äldre.
 1. Dina idéer har större chans att lyckas om du funderar igenom följande innan du skickar in dem:
 • Vilket problem löser din idé?
 • Har du hittat en ny och innovativ lösning till problemet?
 1. Lägg tid på att skriva en bra och enkel presentation av din idé, glöm inte att vi inte tar ställning till politiska förslag.
 1. Bedöm och kommentera andras idéer och bjud in vänner i ansöksportalen för att samla mer poäng. Ansökan och utvärdering av idéer sker anonymt.
 1. Efter ansökningsperioden väljer juryn ut de bästa idéerna. Dessa avsändare kallas för en personlig intervju, varefter juryn väljer ut stipendiaten.
 1. Den nya stipendiaten kommer att tillkännages 2019/12/23.
 1. Prisutdelningen kommer att hållas under våren 2020.
 1. Under 2017 får stipendiaten delta i ett internship hos spännande aktörer inom vård och omsorg!

TIPS & RÅD FÖR ANSÖKAN


Stipendiet kan sökas av sjuksköterskestudenter på grund, magister- eller specialistnivå vid Finska lärosäten. Stipendiet kan enbart sökas individuellt – ej som grupp. Observera att alla immateriella rättigheter ligger kvar hos dig som sökande!

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer