Color4Care

4 maj, 2018
Kommentarer inaktiverade för Color4Care

Vårdväskan/Color4care grundades 2011 av Sofi & Phillip. Sofi som studerade till sjuksköterska såg hur andra utbildningar hade väskor som representerade deras program. Bland annat hade Phillip som studerade vid polishögskolan en träningväska med polislogotyp på. Väskan visade vad han studerade och vilket yrke han hade valt. Detta skapade en gemenskap och en yrkesstolthet redan under utbildningstiden. Något liknande saknades för vårdstuderande. Därtill kom insikten ganska snart till Sofi vilket stort och tungt ansvar ett vårdyrke innebär och hur det ofta tas för givet. Känslan växte sig allt starkare… att på något vis uppmärksamma all vårdpersonal och stärka deras yrkesstolthet.

Tillsammans tog Sofi och Phillip fram en specialdesignad vårdväska som skulle passa blivande vårdpersonals behov. Det skulle finnas plats till böcker, pennor och annat som behövde tas med i farten. En väska som kunde följa med in i arbetslivet och vara en tydlig symbol för det fantastiska yrke bäraren valt.

Idag säljer Vårdväskan arbetsskor, arbetskläder och andra viktiga verktyg för ett yrke inom vården.

WWW.COLOR4CARE.FI

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
    Läs mer

  • STIPENDIETS SYFTE

    Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
    Läs mer