Elisa

31 juli, 2017
Kommentarer inaktiverade för Elisa

Elisa är ett serviceföretag inom telekommunikation, ICT och onlinetjänster. Företagets kunder består av 2,3 miljoner privatpersoner och företag samt offentliga organisationer. Elisa erbjuder miljövänliga tjänster för kommunikation och underhållning samt verktyg som bidrar till organisationers digitalisering och produktivitet. Elisa är marknadsledande i Finland. Samarbetet med Vodafone och Telenor möjliggör internationellt konkurrenskraftiga tjänster. Elisa är ett publikt aktiebolag noterat på Nasdaq Helsinki i segmentet för stora bolag (Large Cap) och har cirka 200 000 aktieägare. År 2016 omsatte Elisa 1,64 miljarder euro och hade 4 300 anställda.

www.elisa.com

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
    Läs mer

  • STIPENDIETS SYFTE

    Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
    Läs mer