Individuellt anpassat program

Upplev alla delar av vård- och omsorgsbranschen – få 6 oförglömliga månader och hitta det område du brinner för!

Stipendiaten för Queen Silvia Nursing Award får, utöver prissumman, möjlighet att delta i ett för branschen unikt program.
Tillsammans med våra samarbetspartners och den studerande sätter vi samman ett program på 6 månader under vilket man får möjlighet att lära sig om vitt skilda delar av en av världens största och mest snabbväxande industrier.

 

 

Vi erbjuder den studerande möjlighet att både arbeta med projekt på kortare tid, samt att resa inom Europa och träffa organisationer som arbetar med vård och omsorg. Till detta kommer studiebesök, seminarier och andra evenemang – såväl i Finland som i andra länder.

Stipendiets omfattning innebär att stipendiaten måste vara väl förberedd på att avsätta den tid som krävs. Som stipendiat förväntas man genomföra de internships som överenskommelsen innebär för att erhålla den ersättningen som utdelas. 

Våra partners är några av Finlands mest välrenomerade bolag och organisationer. Som stipendiat till Queen Silvia Nursing Award kommer man få den unika möjligheten att träffa såväl vårdgivare som forskare och inte minst beslutsfattare. I branshcen är sjukskötare en av de viktigaste resurserna som finns – från vårdcentralen upp till ledningsgrupperna i börsbolagen. Därför blir programet en alldeles utmärkt startpunkt för den som ännu inte är helt klar över hur man vill att karriären ska gestalta sig.

Nedan sammanfattar vi de områden som våra partners är aktiva inom. Vill du veta mer om dem – klicka här eller på fliken partners i menyn ovan.

 

SWEDISH CARE INTERNATIONAL – Export och paketering av svensk äldre- och demensvård på den globala marknaden. Verksamma i 7 länder med såväl utbildning som certifiering och uppbyggnad av äldrevårdsorganisationer. Jobbar i stor utsträckning med att utveckla digitala lösningar för anhöriga till patienter.

SOPIMUSVUORI – Aktörer inom äldrevård, mentalvård och barnskydd och huvudpartner för Queen Silvia Nursing Award i Finland.

FOLKHÄLSAN VÄLFÄRD – En allmännyttig social- och hälsovårds­organisation som verkar för att främja hälsa och livskvalitet för de svenskspråkiga i Finland.

SAIRAANHOITAJALIITTO – Sjukskötarnas egen förening som har nästan 50 000 vårdanställda som medlemmar.

SJUKSKÖTERSKEFÖRENING I FINLAND – En förening för svensktalande sjukskötare, hälsovårdare, barnmorskor och akutvårdare.

Essity -Ledande globalt hygien- och hälsobolag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar inom Personal Care, Consumer Tissue och Professional Hygiene.

NORDNET – En av Nordens första och största internetbanker, progresiva, nytänkande och med kundens nytta som ledstjärna.

VIKING LINE – Ett marknadsledande varumärke i passagerartrafiken på norra Östersjön.

INNOPINION – Crowd-sourcing företag som arbetat med såväl världsbanken som andra globala aktörer.

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer