Sairaanhoitajaliitto

Sjukskötare är i nyckelposition när det gäller god vård och som patienternas förespråkare. Studerande är framtidens sjukskötare och vi vill att de tar del i utveckling av sitt yrke och arbete.

Merja Merasto, ordförande, Sairaanhoitajaliitto

Finsk sjuksköterskeförening (Sairaanhoitajaliitto ry) är sjukskötarnas egen förening som verkar för att synliggöra värdet av sjukskötares arbete. Vi har nästan 50 000 vårdanställda som medlemmar. Vi utvecklar vård, ger professionellt stöd och främjar sjukskötares roll som experter.

Som medlemmar har vi sjukskötare, hälsovårdare, barnmorskor och akutvårdare (YH) samt studerande inom dessa områden. Vi välkomnar alla sjuksköterskestuderande som medlemmar, eftersom att vi tror på att studentmedlemskap bygger känslan av professionell samhörighet redan under studietiden.

WWW.SAIRAANHOITAJALIITTO.FI

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
    Läs mer

  • STIPENDIETS SYFTE

    Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
    Läs mer